Meezingen onder de douche met uw favoriete muziek. Gezellig koken onder begeleiding van de laatste hits. De Luxalon audio set met bluetooth module maakt het mogelijk. De luidspreker is volledig weggewerkt in uw Luxalon plafond en geeft een mooi en vol geluid. Geschikt voor iedere ruimte.

Specificaties audio set

De audio set van Luxalon is een wireless high-end toepassing. Ondanks de kleine afmetingen, geeft de luidspreker een mooi en vol geluid. De set schakelt automatisch naar stand-by wanneer deze voor langere tijd niet wordt gebruikt. Hierdoor wordt een zeer laag energieverbruik gerealiseerd. De compacte en krachtige tweeweg luidsprekers geven een prachtige sound. De Kevlar woofer en titanium tweeter produceren een gebalanceerd geluid.

Luister naar uw eigen afspeellijsten

Afspeellijsten

Bediening van de audio set gaat draadloos vanaf uw smartphone, tablet of laptop. Daarom kunt u altijd luisteren naar uw eigen muziek via bijvoorbeeld Spotify, YouTube of Apple Music. Ontspan met een relax-playlist of zet prettige achtergrondmuziek op als u bezoek heeft. Met de Luxalon audio set luistert u altijd naar uw favoriete muziek.

Meer weten over de Luxalon audio set? Neem dan contact met ons op.

audioset3
Unknown-7